You are here

Johtoryhmän pöytäkirjat

Joryn virtuaalikokous 2/2014 5.12.2014
Tällä sivulla kommentoimalla Jory-jäsenet voivat perjantaihin 5.12. klo 16 mennessä muokata ja kommentoida esitettyä pöytäkirjaa ja päätöksiä.


 1. Vuoden 2014 kaukokartoituspäivien tulos
  Osallistujat
  Tapahtumassa pidettiin 29 esitelmää tutkijoilta, sekä 3 sponsoriesittelyä. Postereita esillä oli 14. Kaikkien abstrakteja ei ole saatu, joten abstrakti julkaisuun tulee näillä näkymin 33 abstraktia.
  Osallistujia päivillä oli rekisteröityneinä 75 ja paikan päällä tavattiin vielä 16 rekisteröimätöntä kuuntelijaa.
  Twitter hash tag #FinRSD2014 ei vielä saavuttanut suurta suosiota, mutta reilu 20 twiittiä aiheesta syntyi.
  Talous asiat
  Talous toteutui tasapainossa, kun T-Kartor sponsoroi saunaillan juomatarjoilun ja kaksi muuta sponsoria Sen3App ja Monimet Life+ projektit maksoivat 300€ kukin. Ilmatieteen laitos järjesti 600€ hintaan kahvitarjoilut konferenssin aikana ja saunan ruoat. Rahaliikenne järjestettiin puheenjohtajan tilin kautta, koska rekisteröimättömällä yhdistyksellä ei voi olla omaa tiliä. Kiitos Ilmatieteen laitokselle tilojen järjestämisestä ilmaiseksi.

 2. Vuoden 2015 kaukokartoituspäivien järjestäjä
  SYKE olisi luonteva ensi vuoden kaukokartoituspäivien järjestäjä ja kokouksen aikana identifioitiin potentiaalisesti ensi vuoden kaukokartoituskerhon puheenjohtajaksi Timo Pyhälahti.
  Edellytyksenä on kuitenkin SYKE:n organisaation tuki, joten vuoden 2014 puheenjohtaja lähestyy Joryn SYKE edustajien kanssa SYKE:n pääjohtajaa ja pyytää SYKE:ttä ensi vuoden kaukokartoituskerhon isäntäorganisaatioksi.